EU-Valet 2019

Europaparlamentsvalet 2019

Europa Parlamentet

Europaparlamentsvalet 2019 närmar sig med stormsteg. Det planerade datumet är den 26 maj. I EU-valet så kommer 21 ledamöter att väljas från den svenska valkretsen. Valet går till på så sätt att väljarna röstar på de svenska partierna, vars valda ledamöter sedan bildar politiska grupperingar i EU-parlamentet tillsammans med ledamöter från partier från andra medlemsstater med liknande politiska tillhörighet. Vi på Politikodds.se kommer inte att försöka påverka ditt val i någon riktning.

Vi vill istället informera om möjligheten att tjäna pengar på valet genom politisk betting. Kanske är det så att du har en aning om vilket parti som kommer få högst andel utav väljarnas röster.  När denna text skrivs så finns det emellertid inte så många odds tillgängliga. Är du intresserad utav att lära dig mer om spelbolag och politisk vadslagning så rekommenderar vi dig att läsa om passande spelbolag. Vill du hålla dig uppdaterad om politiska opinionsundersökningar så rekommenderas vår nyhetssektion.

Så här satsar du pengar på EU-valet 2019

Disclaimer: I skrivande stund finns det inga odds på EU-valet hos Betsson. Spelbolagen vi rekommenderar har dock många andra odds för politik och kommer med största sannolikhet erbjuda odds inför EU-valet 2019. Vill du se odds för EU-Valet 2019? Ta då en titt på denna sida där vi listar de bästa oddsen för EU-Valet 2019.

Betsson

Betsson är ett spelbolag som erbjuder mängder av olika spel i produkterna Casino, Odds, Poker, Bingo och Skraplotter. Under deras odds-sektion så ryms givetvis betting på Politik och Näringsliv där det ständigt är aktuella odds på senaste politiska händelserna i världen.

REGISTRERA DIG HOS BETSSON OCH BÖRJA SPELA PÅ POLITIKODDS IDAG!

Betsson

100% insättningsbonus upp till 1000kr!

Betsson erbjuder spel med riktiga pengar på politik och mycket mer!

  Unibet

  Unibet är känt för sin slogan ”av spelare, för spelare”. Hos Unibet har man mycket att erbjuda för dig som är ute efter oddsspel. Givetvis omfattar detta också politiska odds där Unibet ständigt erbjuder intressanta spel på politiska skeenden.

  REGISTRERA DIG HOS UNIBET

  Unibet – Det självklara valet för spel på politik!

  500% insättningsbonus upp till 500kr!

  Unibet har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.