Utländsk Politik

Det är mycket som händer ute i världen som är kopplat till politik. Länder röstar om att lämna EU-medlemskap, länder röstar om vem som ska bli president m.m. Sådana här politiska händelser kan man satsa pengar på.

Följer du utrikespolitik och brukar ha rätt i valutgången? Spana in aktuella politiska odds hos Betsson och Betway!

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Brexit – Storbritanniens EU-medlemskap

Inför omröstningen om Brexit och om Storbritannien kommer att lämna EU så pekade oddsen på att det inte skulle bli någon Brexit. Men spelbolagen hade fel. Omröstningen som genomfördes 23 juni 2016 visade att Lämna-sidan vann med 51,9 procents röstandel. Eftersom spelbolagen inte trodde att britterna ville lämna EU så var det bara att tacka och ta emot för spelarna som hade satsat på att Storbritannien skulle gå ur. Vadslagningen på Brexit-folkomröstningen gick upp i rekordnivåer och närmade sig samma summor som satsades på VM-finalen i fotboll.

Presidentvalet i USA 2016 – Trump chockade världen och vann

Det var inte många som trodde att Donald Trump skulle bli president. Vissa hade det emellertid på känn och valde att satsa pengar. Christian Skoglund, 28, blev drygt 600 000 kronor rikare när han satsade och vann på att Donald Trump skulle vinna presidentvalet. Att betta riktiga pengar på politik visade sig i det här fallet vara en väldigt lönsam idé. Även om Donald Trump blev vald som USAs president så erbjuder spelbolag odds på om Donald Trump verkligen kommer fullfölja sin första mandatperiod.

Här är spelbolagen som erbjuder betting på utländsk politik

Betsson

Betsson är ett spelbolag som startades utav ett gäng svenskar. Redan 2002 fick man sin spellicens och kom att introduceras på engelska och svenska samma år. Betsson har sitt huvudkontor på Malta och företaget ägs av Betsson AB som är listat på Stockholmsbörsen. Betsson är ett säkert och väletablerat alternativ för dig som vill satsa på inhemska såväl som utländska politiska odds.

Betsson

100% upp till 500 kr i välkomstbonus

Betsson erbjuder spel med riktiga pengar på politik och mycket mer!

Betway

Betway har vunnit mängder av utmärkelser och är ett välkänt namn inom gamblingkretsar. Spelbolaget erbjuder ett brett spektrum av odds på politiska händelser. När du utforskar Betways politiska odds så kommer du hitta odds från hela världen.

Betway – Det självklara valet för spel på politik!

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Betway har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.