Utländsk Politik

Det är mycket som händer ute i världen som är kopplat till politik. Länder röstar om att lämna EU-medlemskap, länder röstar om vem som ska bli president m.m. Sådana här politiska händelser kan man satsa pengar på.

Följer du utrikespolitik och brukar ha rätt i valutgången? Spana in aktuella politiska odds hos Unibet!

Unibet – Det självklara valet för spel på politik!

500% insättningsbonus upp till 500kr!

Unibet har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.

  Brexit – Storbritanniens EU-medlemskap

  Betsson Politik Odds Betting
  Inför omröstningen om Brexit och om Storbritannien kommer att lämna EU så pekade oddsen på att det inte skulle bli någon Brexit. Men spelbolagen hade fel. Omröstningen som genomfördes 23 juni 2016 visade att Lämna-sidan vann med 51,9 procents röstandel. Eftersom spelbolagen inte trodde att britterna ville lämna EU så var det bara att tacka och ta emot för spelarna som hade satsat på att Storbritannien skulle gå ur. Vadslagningen på Brexit-folkomröstningen gick upp i rekordnivåer och närmade sig samma summor som satsades på VM-finalen i fotboll.

  Odds för Brexit

  Trump – Presidenten som satte världen i chock

  Donald Trump President Odds Unibet
  Det var inte många som trodde att Donald Trump skulle bli president. Vissa hade det emellertid det på känn och valde att satsa pengar. Christian Skoglund, 28, blev drygt 600 000 kronor rikare när han satsade och vann på att Donald Trump skulle vinna presidentvalet. Att betta riktiga pengar på politik visade sig i det här fallet vara en väldigt lönsam idé. Även om Donald Trump blev vald som USAs president så erbjuder spelbolag odds på om Donald Trump verkligen kommer fullfölja sin första mandatperiod.

  Här är spelbolagen som erbjuder betting på utländsk politik

  Betsson

  Betsson är ett spelbolag som startades utav ett gäng svenskar. Redan 2002 fick man sin spellicens och kom att introduceras på engelska och svenska samma år. Betsson har sitt huvudkontor på Malta och företaget ägs av Betsson AB som är listat på Stockholmsbörsen. Betsson är ett säkert och väletablerat alternativ för dig som vill satsa på inhemska såväl som utländska politiska odds.

  Betsson

  100% insättningsbonus upp till 1000kr!

  Betsson erbjuder spel med riktiga pengar på politik och mycket mer!

   Unibet

   Unibet har vunnit mängder av utmärkelser och är ett välkänt namn inom gamblingkretsar. Spelbolaget erbjuder ett brett spektrum av odds på politiska händelser. När du utforskar Unibets politiska odds så kommer du hitta odds från hela världen.

   Unibet – Det självklara valet för spel på politik!

   500% insättningsbonus upp till 500kr!

   Unibet har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.