Presidentvalet 2024

Presidentvalet 2024

Presidentvalet 2024 odds

Det 60:e presidentvalet i USA äger rum november 5 2024 och ser ut att bli ännu mer dramatisk än något tidigare presidentval. Kommer Trump försöka få revansch? Är det möjligt att Bidens ålder och hälsa blir för mycket för ytterligare 4 år? Det kommer bli ett valår olikt något annat och du kan förvänta dig mängder av olika odds att spela på.

Rank
Spelbolag
Bonus
Betyg
Besök
1
Få 100 kr att spela på när du gör din första insättning. 1x omsättningskrav.
2
100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Vem vinner presidentvalet 2024?

Vi vet fortfarande inte vem som representerar Republikanerna men allt pekar på att Donald Trump ställer upp igen. Skulle det inte ske så är det troligt att han skapar sitt eget parti. Det har länge ryktats om “Trump Party” – ett parti för de som är missnöjda med den nuvarande modellen där Demokraterna och Republikanerna dominerar.

Den tidigare presidenten har börjat sin kampanj i god tid med en “Revenge Tour” som han kallar den. Det återstår att se om detta är tillräckligt för att stanna relevant efter att ha blivit avstängd från flera sociala medier. Vad vi vet är att Trump fortfarande har en betydande supporterskara som är lojala till honom.

 Intressant nog har Kamala Harris i skrivande stund lägre odds än Joe Biden. Joe Biden har redan slagit rekordet som äldsta president någonsin och han kommer vara över 80 år 2024. Det har lagts mycket fokus – främst från högermedia – på hans hälsa där många menar att han redan nu är för gammal och har problem både psykiskt och fysiskt.

Rank
Spelbolag
Bonus
Betyg
Besök
1
Få 100 kr att spela på när du gör din första insättning. 1x omsättningskrav.
2
100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Presidentvalet 2024 Odds

Så här ser vinnaroddsen ut hos Betsson för Amerikanska Presidentvalet 2024

Kamala Harris 4.50

Joe Biden 6.00

Donald Trump 7.00

Ron Desantis 15.00

Mike Pence 17.00

Nikki Haley 17.00

Alexandria Ocasio-Cortez 23.00

Joe Biden Odds

Den nuvarande presidenten är givetvis en lågoddsare vilket är att förvänta. Det är ovanligt att en president bara sitter en mandatperiod. De presidenter som enbart suttit en period har ofta varit p.g.a andra omständigheter än att man förlorade valet. 

Men det finns en möjlighet att Joe Bidens hälsa försämras under de kommande åren och det kan skaka om oddsen rejält. Vi kan redan nu se att spekulationen om Bidens hälsa har gjort Kamala Harris en lågoddsare.

Biden har även hamnat i blåsvädret efter att ha dragit tillbaka Amerikanska trupper från Afghanistan. Detta kommer garanterat användas som ammunition av republikanerna 2024 – frågan är om det Amerikanska folket fortfarande bryr sig 3 år senare.

Donald Trump Odds

De flesta presidenter försvinner från rampljuset efter att ha förlorat valet. Trump däremot har redan annonserat en ny turné och förbereder sig för återupprättelse. Trump själv menar att han förlorade på grund av valfusk.

Hans sista dagar som president var minst sagt kaotiska men var även ett tecken på en president som vägrar ge upp. Under den andra riksrätten fick vi också bekräftat att den absoluta majoriteten av Republikanerna fortfarande står bakom honom.  

Enligt experterna så är Trump fortfarande Republikanernas presidentkandidat – men mycket kan hända på 4 år.

Kamala Harris odds

Den första kvinnliga vicepresidenten kan även bli den första kvinnliga presidenten om Betssons odds är att lita på. Skulle Joe Biden av någon anledning behöva avgå så är det Kamala Harris som blir den nya presidenten och mest troligt Demokraternas kandidat för valet.

Rank
Spelbolag
Bonus
Betyg
Besök
1
Få 100 kr att spela på när du gör din första insättning. 1x omsättningskrav.
2
100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.