Ron DeSantis

Odds och betting på Ron DeSantis i presidentvalet 2024

Ron DeSantis är en republikansk politiker och den nuvarande guvernören i delstaten Florida. Han har blivit en framträdande figur inom det Republikanska partiet och en av de mest uppmärksammade guvernörerna i USA.

Ron DeSantis Presidentvalet 2024 odds betting

Just nu erbjuder spelbolagen odds på att Ronald DeSantis blir vald till den republikanska kandidaten samt kan du även satsa pengar på vilket parti som kommer vinna presidentvalet 2024

Betsson

100% upp till 500 kr i välkomstbonus

Betsson erbjuder spel med riktiga pengar på politik och mycket mer!

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt
Disclaimer
Tänk på att oddsen i artikeln kan ändras innan vi hinner uppdatera dem. Det är ditt eget ansvar att ha koll på vilka odds som gäller.

Ron DeSantis: Floridaguvenören som vill stoppa ”woke-politik” och utmanar Donald Trump i kampen om att bli republikanernas presidentkandidat

DeSantis föddes den 14 september 1978 i Jacksonville, Florida, och har en akademisk bakgrund som inkluderar examen från Harvard Law School. Innan han blev guvernör tjänade han som medlem av USA:s representanthus från 2013 till 2018 och var även officer i USA:s flotta.

Som guvernör har DeSantis genomfört en rad politiska åtgärder som har fått nationell uppmärksamhet. Han är känd för sin hantering av Covid-19-pandemin, där han förespråkade en mer avslappnad inställning till restriktioner och lockdowns än vissa andra delstater. Hans beslut att inte införa en strikt lockdown mötte både stöd och kritik. Vissa hävdar att hans strategi skyddade delstatens ekonomi och personliga friheter, medan andra anser att det ökade risken för spridning av viruset.

DeSantis har också varit involverad i kontroversiella politiska frågor som rör vapenkontroll och invandring. Han undertecknade till exempel en lag som tillät lärare att bära vapen i skolor som ett sätt att förhindra skolmassakrer, vilket väckte starka känslor på båda sidor av debatten. Han har också stöttat hårdare åtgärder mot olaglig invandring och samarbetade med federala myndigheter för att hantera frågan.

Å andra sidan har DeSantis också fått erkännande för sina insatser inom miljöskydd och bevarande av naturområden i Florida. Han har investerat i vattenrening och arbetat för att förhindra röda tidvattenalgblomningar i delstatens kuster.

Ron DeSantis har också blivit en betydande aktör inom Republikanska partiet och har spekulerats som en potentiell presidentkandidat i framtida val. Hans politik och beslut har resulterat i starka åsikter och en nyanserad uppfattning om honom som en politisk figur.

Sammanfattningsvis är Ron DeSantis en komplex politiker som har fått nationell uppmärksamhet för sina politiska åtgärder och beslut som guvernör i Florida. Hans politik och kontroverser fortsätter att vara föremål för debatt och diskussion i amerikansk politik.

Externa länkar och resurser

Officiell hemsida: https://rondesantis.com/