Spelbolag

Att hitta ett bra spelbolag är inte lätt när det dyker upp nya månadsvis och det är svårt att veta vilka som tar betting på politik på allvar. Vi på Politikodds har undersökt marknaden och tagit fram de bästa spelbolagen för betting på politik samt andra odds. Här hittar du allmän info som kan vara hjälpsam när du väljer ett spelbolag för att spela på odds. Vi har även detaljerade recensioner för alla våra listade spelbolag där du hittar all tänkbar information.

Bästa bettingsajterna

Vi har granskat alla listade spelbolag in i minsta detalj så att du som spelare inte ska stöta på problem när du spelar på politikodds. De spelbolag vi har valt att lista erbjuder alla fantastiska odds på politiska händelser som svenska valet 2022 och har även utmärkt kundtjänst. De listade spelbolagen är veteraner inom bettingindustrin och har hållit på med betting på politiska odds under en lång tid. Givetvis finns det även odds på andra sporter som fotboll eller speedway betting.

Så vilken bettingsajt ska du då välja om alla är så bra? Kolla vilken bonus som du tycker passar dig bäst – vill du ha en fet insättningsbonus eller riskfria bets? Tycker du en sida är mer användarvänlig än den andra? Erbjuder ett spelbolag mer odds? Du kan såklart registrera dig på flera bettingsajter om du så vill. Våra ingående recensioner har mycket nyttig information och vi informerar dig om hur spelbolagen skiljer sig från varandra.

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Hur fungerar odds?

Osäker vad som menas med de olika siffrorna som listat bredvid de olika oddsen? Oroa dig inte! Vi går igenom precis hur odds fungerar och hur du kan kalkylera din utbetalning lätt.

Socialdemokraterna 2018 OddsLåt oss ta en titt på Unibet – en av de mest populära bettingsajterna för betting på politik odds. Här har vi oddsen för Socialdemokraterna för Valet 2018. Vi kan se att socialdemokraterna har 1.50 odds för att få över 24% av rösterna, och 2.40 för att man får mindre än 24%.

Om du spelar 1000kr på ‘över 24’ och vinner så kommer du vinna 0.50 gånger ditt bet, alltså 500kr. Spelar du däremot 1000kr på ‘Under 24’ så får du hela 1.40 gånger dina pengar – 1400kr i vinst. Alla odds börjar på 1.00 och kan ej understiga detta värde.

Varför inte spela på det högre oddset om det ger mer pengar då? För att chansen att Socialdemokraterna får under 24% röster är i skrivande stund väldigt liten. Så att spela på högre odds innebär en större risk, men också en större utbetalning. Du väljer alltså mellan låg risk, låg utbetalning och hög risk, hög utbetalning. Ibland är oddsen mycket jämnare vilket ofta innebär att det är klurigt val och chansen att förlora kan vara större än normalt.