Moderatväljare vill att SD ska ingå i nästa regering

Moderaterna Sverigedemokraterna Regeringen Odds

Var fjärde M-väljare vill ha SD i nästa regering. Det visar en färsk mätning från DN/Ipsos där en stor majoritet av SD-väljarna säger nej till att ge Socialdemokraterna regeringsmakten. Något som framgår i samma undersökning är att väljarnas osäkerhet om vilket parti som får statsministerposten efter valet ökar.

Väljarna har en pragmatisk syn på det hela och är öppna för flera olika lösningar. Bland flera partiers väljare så finns betydande grupper som skulle föredra samarbeten som sträcker sig över den traditionella blockgränsen och även med Sverigedemokraterna.

Betting på politik

Förutom att satsa pengar på det svenska riksdagsvalet så kan du även betta pengar på större internationella politiska händelser. Här på Politikodds.se kan du ta del utav recensioner av spelbolag och nyheter om politiska händelser som kan vara av nytto när du bettar på politik. Glöm inte heller att spana in vår speciella sida för det svenska riksdagsvalet 2018 där du hittar alla odds som gäller. Den kommer du till genom att klicka här.

Rank
Spelbolag
Bonus
Betyg
Besök
1
Få 100 kr att spela på när du gör din första insättning. 1x omsättningskrav.
2
100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

 

Dela

Betsson Logga

Vill du spela på riksdagsvalet?

Vi rekommenderar det svenska spelbolaget Betsson. Följ länken under för att öppna ett spelkonto och få ett gratisspel.

Betsson bjuder på 100 kr extra vid din första insättning, 1x omsättningskrav.

GÅ TILL BETSSON

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt