SD kör om Moderaterna – Har nu näst lägst odds hos Unibet

 

Jimmie Åkesson

Unibet har nu 2.80 i odds för Sverigedemokraterna och endast Socialdemokraterna har lägre odds. I skrivande stund har Moderaterna 5.00 odds medan S ligger på 1.50. Nyliga händelser som Stefan Löfvens avgång, situationen i Afghanistan samt pandemin kan ha stärkt SD bland väljarna.

Valundersökningar inför riksdagsvalet 2022 visar blandade resultat för SD beroende på företaget som utfört undersökningen. I de senaste opinionsundersökningar från Novus och Sentio har SD fått 0.6 respektive 0,9 fler procentenheter än Moderaterna. Sifos undersökning från augusti visar dock ett något lägre resultat för SD där man halkar efter M med 1,3 procentenheter.

Väljarbarometrar släpps månadsvis av flera olika undersökningsföretag och är ett av de bästa verktygen för att pricka in rätt odds.

Med lite över ett år kvar till valet kan mycket hända men för tillfället tror Unibet att SD har en god chans att bli Sveriges största parti 2022. Vill du ha mer info om Riksdagsvalet 2022 och hur du kan spela på det? Ta en titt på vår utförliga artikel om valet här.

Rank
Spelbolag
Bonus
Betyg
Besök
1
100% upp till 500 kr i välkomstbonus
2
100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.
Dela