SvD/Sifo: Socialdemokraterna får historiskt lågt stöd

I senaste opinionsundersökningen, genomförd av SvD/Sifo, så tappar Socialdemokraterna drygt tre procentenheter och hamnar på 25,2 procent av väljarstödet i majmätningen. Undersökningen visar även att kvinnliga väljare går från Socialdemokraterna till Sverigedemokraterna. SD får nu 18,7 procent, vilket är den näst högsta siffran någonsin för partiet i en undersökning från SvD/Sifo.

Toivo Sjörén, opinionschef på Sifo, säger följande om resultatet:

– Det vi kan se är att Sverigedemokraterna har gynnats av att den allmänna debatten har handlat mer om migration och ensamkommande i maj. Däremot kan vi inte slå fast att väljarna är missnöjda med Socialdemokraternas stramare migrationspolitik, eftersom inga S-väljare går till Vänstern eller Miljöpartiet.

SvD Sifo Opinionsundersökning Maj 2018

Valet 2018 Odds

Att försöka hitta den bästa sidan som erbjuder politisk betting är inte det lättaste. Vi på Politikodds.se hjälper dig att hitta spelbolag som erbjuder politiska odds på riksdagsvalet 2018. Förhoppningsvis kan vår hemsida hjälpa dig att att spara tid och underlätta när du ska välja ett spelbolag som passar just dig.

Betsson

100% upp till 500 kr i välkomstbonus

Betsson erbjuder spel med riktiga pengar på politik och mycket mer!

Betway – Det självklara valet för spel på politik!

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Betway har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.

Dela