Unibet: Så går riksdagsvalet 2018

Unibet Politik Odds Betting

Imorgon så äger riksdagsvalet i Sverige 2018 rum. Redan nu så kan vi på Politikodds.se avslöja vad spelbolaget Unibet tror om valutgången. Bland annat så tror Unibet på att Socialdemokraterna blir Sveriges största parti och att det rödgröna blocket blir störst. Det är däremot inte Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven som är favoriten att bli statsminister, utan istället är det Moderaternas Ulf Kristersson som ligger bäst till, enligt oddsen. Under hela den intensiva valrörelsen så har det även spekulerats kring om Kristdemokraterna ska klara riksdagsspärren vilket nu också oddsen talar för att de kommer att göra. Även Miljöpartiet klarar sig, trots minst antal röster, över spärren.

– Spelarna har sagt sitt, sossarna får flest röster och det rödgröna blocket blir störst. Med det sagt lutar spelarna ändå åt att Kristersson blir ny statsminister i en alliansregering. Dessutom går vänstern mot en rekordvinst samtidigt som KD klarar riksdagsspärren med en betryggande marginal, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Betway – Det självklara valet för spel på politik!

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Betway har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.

Vilket parti får högst antal procent av rösterna?

Unibet Odds Partier

Vilket parti tror du blir störst imorgon? Bli medlem på Unibet och placera dina spel redan idag!

 

Kandidat som utnämns till statsminister efter nästa val

Statsminister 2018 Unibet

Vem tror du blir Sveriges nästa statsminister efter valet? Bli medlem på Unibet och placera dina spel redan idag!

 

 

Dela