Betsson erbjuder odds på Folklistan inför EU-valet

Riksdagen

Den 9 juni är det Europaparlamentsval i Sverige och partiet Folklistan har väckt stor uppmärksamhet efter att man varvat ett antal nyckelpersoner däribland Jan Emanuel och Sara Skyttedal. Som det ser ut nu har man 2 platser i Europaparlamentet som man har ärvt från de två kandidater man varvat: Sara Skyttedal (tidigare KD) och Johan Nissinen (tidigare SD). Frågan är nu om man kommer få behålla någon av platserna.

Frågar man Betsson så är oddsen nu 4.00 för ja och 1.20 för nej. Det blir alltså en ordentlig utbetalning för de som tror att Folklistan får en kandidat inröstad i EU-valet 2024. Då Folklistan gjort sin kandidatlista öppen så har man i nuläget 488 personer som kandiderar. Bland dessa hundratals namn hittar vi bland annat Jan Emanuel och Sara Skyttedal.

När dörrarna öppnas till valurnorna den 6 juni kommer Folklistan enbart vara 2 månader gammalt. Samtidigt har partiet dragit till sig en stor mängd uppmärksamhet som kommer ligga färskt i minnet hos många röstberättigade.

Du kan läsa mer om EU-valet 2024 här. Enligt Europabarometern förväntas detta valet ha nästan 10 procentenheter fler deltagare jämfört med 2019 och kanske kan Folklistan öka den siffran ännu mer.

Om du känner dig säker på Folklistans framtid inom Europaparlamentet så kan du klicka in dig hos Betsson via vår EU-sida här.

Dela