Valet i Brasilien 2018 – odds & betting

Uppdatering 25 oktober: Då ingen av kandidaterna fick en majoritet av rösterna så kommer ytterligare ett val hållas där Jair Bolsonaro möter Fernando Haddad. Detta sker den 28 oktober och vinnaren blir utsedd till Brasiliens nästa president. Unibet har uppdaterat sina odds och det ser mörkt ut för Fernando Haddad som har rysliga 12.00 i odds.

Jair Bolsonaro odds 1.01
Fernando Haddad 12.00

Den 7 oktober är det presidentval i Brasilien och det ser ut att bli ett spännande val då högerpopulistiska Jair Bolsonaro och vänsterorienterade Fernando Haddad är väldigt jämna i opinionsmätningarna. Det är onekligen ett väldigt poleriserat val och bara för några veckor sedan blev Jair Bolsonaro knivhuggen av en motståndare och fick opereras akut. Totalt är det 6 personer som kandiderar för president.

Jair Bolsonaro är såklart favoriten, vi har sett hur högerpopulismen har svept över flera länder och Brasilien ser ut att vara nästa land på dess lista. Många menar dock att opinionsmätningarna har överskattat Jair. Fernando Haddad var egentligen vicepresidentkandidat, men efter att arbetarpartiets presidentkandidat Lula da Silva fick dra tillbaka sin kandidatur pga korruption tog Fernando över.

Betway – Det självklara valet för spel på politik!

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Betway har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.

Vill du spela på Brasiliens val 2018 så har Unibet nu lagt upp odds för alla presidentkandidater!

Jair Bolsonaro odds 1.85

Fernando Haddad odds  2.50

Ciro Gomes 8.00

Geraldo Alckmin 16.00

Marina Silva odds 18.00

Joao Amoedo 61.00

 

Dela