Så här tror spelbolagen att den nya regeringen kommer se ut

Val 2018 Betting

Valet 2018 är nu över och de två blocken har hamnat i dödläge och det är osäkert vilka partier som kommer ingå i den nya regeringen. Alliansen har inte egen majoritet och både Centern och Liberalerna vägrar ta hjälp av Sverigedemokraterna, samtidigt har Centern lovat att inte låta Löfven ha makten i ytterligare 4 år. Spelbolagen Unibet och Betsson har redan släppt sina odds för vilka partier de tror kommer sitta i den nya regeringen samt om det blir nyval eller inte.

Alliansen (M+L+KD+C) har lägst odds hos både Unibet och Betsson där de ligger på bekväma 2.85 respektive 2.40 odds. Därefter börjar spelbolagens odds att skilja sig ordentligt, exempelvis har M+SD 5.50 i odds hos Betsson medan Unibet listar 31.00 odds för en koalition mellan Moderaterna och Sverigedemokraterna. Du kan se alla odds för sveriges nya regering på vår valet 2018 sida där vi listar massvis med odds samt information om hur du bettar på regeringsbildning och om det blir nyval.

Vad tror spelbolagen om ett nyval? Regeringen måste vänta 3 månader innan de kan utlysa ett nyval så någon gång i december får vi först reda på det. Betsson listar för närvarande 3.50 i odds för att ett nyval utlyses innan 2019 och 1.25 för att det inte blir något nyval. Unibet är något mer optimistiska och har satt 2.25 i odds för att regeringen meddelar om ett nyval innan 2019.

Rank
Spelbolag
Bonus
Betyg
Besök
1
100% upp till 500 kr i välkomstbonus
2
100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

 

Dela