Kommer Trump sitta kvar hela mandatsperioden?

Det är knappt 8 månader sen Trump svors in som USA:s 45:e president och chockade hela världen. Tillsammans med sitt favoritkommunikationsverktyg Twitter har han hamnat i blåsvädret otaligt många gånger. På 8 månader har Trump samlat på sig fler skandaler än tidigare presidenter gjort under 8 år, både imponerande och tragiskt samtidigt. Detta har inte undgått spelbolagen som redan har lagt upp odds för om Trump kommer att sitta kvar hela mandatsperioden. Vi har tidigare sett hur spelare har vunnit miljontals kronor på politik betting som tidigare i år när Trumps vinst i presidentvalet resulterade i ett guldregn över många spelare.  Att spela på politik odds har blivit allt mer populärt och flera spelbolag erbjuder odds för svensk och utländsk politik.

Rank
Spelbolag
Bonus
Betyg
Besök
1
100% upp till 500 kr i välkomstbonus
2
100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Speljättarna Betsson och Unibet har nu lagt upp odds för Trumps mandatperiod som du kan hitta nedanför. Vi kan se att båda valen är väldigt jämna just nu, men det kommer säkerligen ändra sig under årets gång. Både Betsson och Unibet erbjuder också odds för annan internationell politik som Kataloniens självständighet och Brexit. Passa på att spela på politiska odds och utnyttja deras fantastiska bonusar och bli rik på politiska odds idag!

Trump Politik Odds

(Odds uppdaterade 6 Oktober)

Betta på svenska politik odds!

Du har väl inte missat att det numera går att betta på politik, både svensk politik och utländsk finns tillgängligt att betta på hos Unibet. Unibet erbjuder konkurrenskraftiga odds och är ett utmärkt spelbolag för dig som vill ha bäst odds när du ska spela på politik. Klicka dig vidare genom knappen nedan och registrera dig hos Unibet idag, eller kolla in en av våra detaljerade recensioner där du hittar mängder av information! I våra recensioner hittar du massvis av information och detaljerade guider där vi går igenom hur man bettar på politikodds. Vi går även igenom betalmetoder, säkerhet och aktuella bonusar.

Betway – Det självklara valet för spel på politik!

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Betway har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.

Dela