Moderaterna störst i ny undersökning – SD tappar

Moderaterna med sin nya partiledare, Ulf Kristersson, skjuter i höjden med 3,3 procentenheter och blir det näst största partiet efter Socialdemokraterna. Bland förlorarna är Sverigedemokraterna och Centerpartiet. Sverigedemokraterna tappar 1,3 procentenheter och Centerpartiet 1,1. Detta är intressanta siffror vi får reda på när det är mindre än ett år kvar till det svenska riksdagsvalet.

Betway – Det självklara valet för spel på politik!

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Betway har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.

Svensk väljaropinion oktober

Omni/Novus väljarindex är en sammanvägning av opinionsmätningar från Novus, Sifo och Demoskop. Det hela baseras på 6 723 intervjuer som gjorts under oktober.

Stödet för riksdagspartierna (i procent):

Socialdemokraterna 29,9 (–)

Vänsterpartiet 7,8 (+0,1)

Miljöpartiet 4,0 (–0,4)

Moderaterna 20,0 (+3,3)

Centerpartiet 11,1 (–1,1)

Liberalerna 5,2 (–0,4)

Kristdemokraterna 3,4 (–0,1)

Sverigedemokraterna 16,1 (–1,3)

Hur tror du det kommer gå i valet 2018? Vill du spela pengar på utgången av riksdagsvalet som går av stapeln nästa år så kan vi rekommendera att du läser våra recensioner av spelbolagen som erbjuder politiska odds. Detta kommer underlätta för dig när du väljer vilket spelbolag som passar just för dig när du ska satsa pengar på politik.

REGISTRERA DIG HOS BETWAY

Källa: M näst störst – SD tappar mest

Dela