SVT/Novus nya mätning: Moderaterna backar

Nya Moderaterna Odds Riksdagen 2018
Senaste väljaropinionen som är genomförd av SVT/Novus visar att Moderaternas resa uppåt inte fortsätter. Snarare ser det ut som väljarstödet stabiliseras. I mätningen så landar Moderaterna på 19,9 procent, ner 0,7 sedan förra mätningen. Vinnare i mätningen ser ut att vara Miljöpartiet som växer från 4 till 5 procent i mätningen. Vilket är den bästa noteringen sedan november i förra året. MP har länge kämpat mot svagt stöd som nu ser ut att kunna vända. Det krävs emellertid fler mätningar inför valet om Miljöpartiet ska kunna känna någon trygghet inför valet 2018 som bekräftar en positiva trenden.

Betway – Det självklara valet för spel på politik!

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Betway har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.

Hur tror du det kommer gå i valet 2018? Vill du spela pengar på utgången av riksdagsvalet som går av stapeln nästa år så kan vi rekommendera att du läser våra recensioner av spelbolagen som erbjuder politiska odds. Detta kommer underlätta för dig när du väljer vilket spelbolag som passar just för dig när du ska satsa pengar på politik.

REGISTRERA DIG HOS BETWAY

Källa: SVT/Novus nya mätning: Moderaternas uppgång avstannar

Dela