USA mellanårsval – odds & betting

Ett av årets viktigaste val sker den 6 november i USA då amerikanerna ska rösta både i senats- och representanthusvalet och oddsen pekar på att det blir en riktig rysare. Om Demokraterna får majoritet i representantshuset så kan det bli ordentligt jobbigt för Trump då Demokraterna har lovat att utföra en drös med utredningar angående Trump och hans bolag som man anser skapar en intressekonflikt.

Som det ser ut nu så behöver Trump dock inte oroa sig över att han ska förlora majoritet i senaten – oddsen för att demokraterna ska få majoritet är skyhöga 9.00. Representanthusvalet däremot kan bli ett av de mest spänningsfyllda valen då det är ovisst vem som kommer ta hem majoritet. Unibet listar Demokraterna som favoriterna med 1.45 odds och 2.60 för Republikanerna.

Trots Demokraternas höga odds i senatsvalet så är det många som menar att Demokraterna har en chans att plocka hem majoritet då Trump och Republikanerna har skakats av ett flertal skandaler under mandatperioden. Allt fler ungdomar uppmanas att rösta och många som inte brydde sig om att rösta under valet 2016 kan ha ändrat sig och just bland de yngre väljarna menar experterna att Demokraterna har ett stort stöd, även i röda stater.

Om Demokraterna vinner i senatsvalet så blir det, bortsett från en betydande vinst för de som bettat på dem, även en ordentlig smäll för Trump som kommer få det väldigt svårt att fortsätta med sin agenda.

Intresserad av att betta på kongressvalet i USA? Unibet har lagt upp odds för både senats- och representantshusval och du kan snabbt komma igång med betting på politik genom att följa länken nedanför.

USA Senatsval odds
Republikanerna – 1.20
Ingen majoritet – 5.00
Demokraterna – 9.00

USA Representanthusval odds
Demokraterna – 1.45
Republikanerna – 2.60
Ingen majoritet – 34.00

Betway – Det självklara valet för spel på politik!

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Betway har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.

 

 

Dela