Vilken partitillhörighet har Sveriges nästa statsminister? Hitta oddsen här!

Blir Jimmie Åkesson Sveriges nästa statsminister? I skrivande stund så erbjuder Unibet 51.00 i odds. Det innebär 51 gånger pengarna.

Hos spelbolaget Unibet så kan du satsa pengar på vilken partitillhörighet som Sveriges nästa statsminister kommer att ha. Just nu är det Socialdemokraterna som är favoriten hos Unibet med 2.00 i odds när det gäller vilket parti som tar hem statsministerposten. Intressant nog så ger Unibet oss 51.00 i odds på att Sveriges nästa statsminister skulle tillhöra Sverigedemokraterna. Detta får ses som att Unibet anser det väldigt otroligt att Sveriges nästa statsminister skulle vara Sverigedemokrat.

Samtidigt kan vi se att Moderaterna, med sin nya partiledare Ulf Kristersson, ges 2.10 i odds att kamma hem statsministerämbetet. För Annie Lööfs Centerpartiet ser det lite mörkare ut då Unibet betalar ut 4.50 gånger pengarna om Annie Lööf skulle bli statsminister. I en intervju med Sydsvenskan i somras sa Annie Lööf följande:

– Jag kommer alltid söka så stort inflytande som möjligt för mig och mitt parti. Men jag lägger inte så mycket tid vid att tänka på det där med statsminister. Jag vill se till att Centerpartiet stärks så att vi tillsammans i alliansen kan byta ut Stefan Löfven.

Vilket parti tror du att nästa statsminister tillhör? Registrera dig hos Unibet och vinn pengar på politik redan idag!

REGISTRERA DIG HOS BETWAY

Här nedan kan ni se aktuella odds hos Unibet för vilken Parti som Sveriges nästa statsminister kommer att tillhöra:

Statsminister 2018 odds

(Oddsen kan komma att ändras och det är ditt eget ansvar att hålla dig uppdaterad om vilka aktuella odds som gäller hos Unibet.)

Betway – Det självklara valet för spel på politik!

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav.

Betway har erbjudit spel på politiska odds under en lång tid och är det mest populära spelbolaget för betting på politik.

 

Dela