Val i Italien – Här Hittar Du Bäst Odds

Den fjärde mars så väljer Italiens befolkning vilket parti som ska regera de nästkommande fem åren. Det är fortfarande osäkert vilket parti som kommer att segra, men det populistiska partiet Femstjärnerörelsen är tippade vinnare, tätt följt av det nuvarande regerande partiet Pd. Detta kommer onekligen bli ett spännande val, läs vidare för information om var du hittar bäst odds, hur du kan spela på Italiens val, samt exklusiva bonusar.

Valet i Italien erbjuder prima odds och är utmärkt för dig som vill prova på betting på politik oavsett om du vill spela med små eller stora summor. Ta gärna en titt på vår guide för spelbolag där du hittar nyttig information om betting på politik.

REGISTRERA DIG HOS BETSSON

Senaste oddsen för valet i Italien 2018

Five Star 1.40

PD – 2.75

Forza Italia – 9.00

Lega Nord – 40.00

Alla odds är för flest platser vunna

Speltips

Beppe Grillos parti Femstjärnorna är ett typiskt missnöjesparti som har lockat till sig många väljare då många är onöjda med Demokratiska Partiet (PD) som regerat sen 2013. De flesta opinionsundersökningar som har gjorts pekar på en vinst för Femstjärnerörelsen, men opinionsundersökningar har aldrig 100% rätt, något som vi fått lära oss de senaste åren. Vi rekommenderar dock att du satsar dina pengar på Femstjärnerörelsen då oddsen är bra trots att man är tippade vinnare.

Bäst Bonus För Betting På Italiens Val 2018

Betsson erbjuder just nu nya kunder att spela upp till 1000kr riskfritt! Detta innebär att du kan göra riskabla bets utan att behöva oroa dig över att förlora några pengar.

Betsson

100% upp till 500 kr i välkomstbonus

Betsson erbjuder spel med riktiga pengar på politik och mycket mer!

 

Dela